2022 İş elbisesi trentleri

  • 2022 İş elbisesi trentleri

2022 İş elbisesi trentleri

2022 En Fazla Tercih Edilen İş Elbisesi modelleri

2022 en fazla tercih edilen iş elbisesi modelleri nelerdir? en çok tercih edilen iş elbiseleri nelerdir?  uygun fiyatlı iş elbisesi fiyatları nelerdir? promosyon tişört iş elbiseleri nelerdir? uygun fiyatlı personel pantolonları kaç TL'dir? iş ayakkabı modelleri nelerdir? Size İş Elbiseleri Adresi Neresi? 

Size iş elbiseleri tercih eden müşterilerimizin istekleri doğrultusunda genel olarak tercih edilen iş kıyafetleri Promosyon Yelek İş elbisesi, Promosyon Tişört İş Elbisesi, Promosyon Pantolon iş elbiseleri en çok tercih edilen iş elbiseleri ürün grupları arasında yerini almıştır. Firmamız Türkiye Dışında yurt dışı satışlarımızda son dönemlerde artış göstererek istihdamı genişletmiştir firmamız Azerbaycan, Çeçenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Türkmenistan, Özbekistan, Arnavutluk gibi Türk devletlerine de ihracatımız bulunmaktadır ve Bütün promosyon iş elbiseleri grubunu ihraç etmektedir. Merkezimiz Sakarya'da olup hizmet ağımızı genişletmeye istihdama katkıda bulunmaya devam etmekteyiz. Firmamızda çalışan personellerimiz işinde uzman olup AR-GE çalışmalarımızda personelin konforuna ve sağlığını dikkate alacak şekilde iş elbisesi üretimi  sağlamaktayız. 

Personel Pantolonları İş Elbiseleri

Firmamız personel pantolonları alanında çalışanların çalışma ortamına göre kumaş iş elbisesi, su geçirmez iş elbisesi, yanmaya dayanıklı iş elbisesi, yırtılmaya dayanıklı iş elbisesi üretimi sağlamaktadır. iş elbiselerinin firmanızın isteği doğrultusunda cep sayısı arttırılabilir yada firmanızın logosu ismi  personel pantolonları üzerine serigraf baskı yada nakış baskı yöntemleriyle baskı işlemi uygulanır.

Promosyon Tişört İş Elbiseleri

Promosyon tişört ürünleri çalışanların yaz aylarında kullanılan iş elbisesidir. Ürünler ince kumaş kullanılarak %40 polyester %30 polyester kullanılarak kaliteli iş tişörtleri üretmekteyiz. İş tişörtlerine istenilen bölgesine firma adı yada firma logosu uygulanarak firmanızın reklamını sağlayabilirsiniz. İş elbiselerinin reklam amaçlı kullanılması firmanızın kurumsal kimliğini ve bilinirliği arttırmak amacıyla kullanılan çok etkili bir reklam aracıdır.

Personel İş Ayakkabıları

Personel iş ayakkabıları ağır sanayi ve inşaat sektöründe kullanılan darbeye dayanıklı uç kısımlarında ve tabında delinmeye ve darbeye dayanıklı metal kullanılarak personelin ayağında delinme ve darbeyi engelleyecek iş ayakkabıları bu sektörde iş sağlığı ve güvenliği açısından son derece önemli bir husustur. Üretimini yaptığımız iş ayakkabı modellerinde istenilen ölçüde toplu sipariş almaktayız bilgi için bizimle iletişe geçebilirsiniz. 

Etiketler: size iş elbiseleri , 2022 iş elbisesi trentleri , 2022 İş elbisesi trentleri
Size İş Elbiseleri

WhatsApp
İletişim Hattı

Görüşmek İçin Tıklayın